La Dula convoca la “Crida de projectes juvenils” per potenciar l’emprenedoria col·lectiva
La Dula, a través d’El Niu, el servei d’emprenedoria col·lectiva, convoca la “Crida de Projectes Juvenils”, amb l’objectiu de trobar i donar suport a persones joves que vulguin crear, fer créixer o consolidar projectes col·lectius.
Els projectes amb millor valoració podran gaudir de fins a 1.000 euros per a la seva arrencada i d’un total de 104 hores d’assessorament i acompanyament tècnic gratuït.
Les idees presentades han de poder convertir-se en serveis i/o productes de proximitat, a més de tenir un potencial econòmic i d’impacte social i comunitari. Poden ser projectes de lleure o esport, produccions artístiques, organització d’esdeveniments, serveis i productes per a la vida quotidiana, feines per a particulars o serveis a la comunitat, entre d’altres.
Els projectes han d’estar impulsats per un mínim de 4 persones d’entre 16 i 30 anys residents al Vallès Oriental i s’han de presentar abans del 28 de febrer de 2024 mitjançant un formulari virtual.
Sessions informatives per resoldre dubtes
Des d’El Niu es preveuen diverses sessions informatives virtuals per tal de resoldre dubtes i ajudar a enfocar les propostes perquè responguin els valors de l’emprenedora col·lectiva amb impacte social i comunitari. La inscripció a les sessions es pot fer a través d’aquest formulari.
També podeu ampliar la informació a la pàgina web de La Dula i/o enviar un correu a elniu@ladula.cat
L’emprenedoria col·lectiva com a opció de futur
La Dula és el programa Ocell de Foc al Vallès Oriental. Es tracta d’un programa públic que aborda els malestars juvenils i promou el benestar en salut mental mitjançant la lluita antiestigma, l’impuls de processos col·lectius i l’acompanyament emocional i per una vida independent.
Una de les línies d’acció de La Dula és formar, assessorar i acompanyar a persones joves perquè puguin desenvolupar les seves pròpies iniciatives socioempreserials o sociocomunitàries, i que aquestes, puguin ser part del seu recorregut professional. A més, La Dula potencia que aquests projectes responguin a valors socials i comunitaris i, d’aquesta manera, es puguin inserir en les pràctiques de l’economia social i solidària.